Werkt mijn website ook goed op een smartphone?

Absoluut! Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe website en/of webshop goed werkt op alle mobiele apparaten, zoals een smartphone, tablet en desktop.

Ik wil goed gevonden worden in Google, hoe werkt dat precies?

Wij vragen onze klanten altijd eerst op welke zoektermen ze graag gevonden zouden willen worden. Vervolgens bedenken wij een strategie waarmee we ervoor zorgen dat u ook daadwerkelijk gevonden gaat worden op de voor u belangrijkste zoektermen. Wij werken volgens de richtlijnen van Google en houden ons niet bezig met korte termijnstrategieën. Wij kunnen u adviseren en aangeven welke aanpassingen u kunt doen, maar u kunt er ook voor kiezen om het gehele proces door ons uit te laten voeren.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website?

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van het aantal pagina’s, functionaliteiten en het ontwerp. Wij ontwikkelen professionele websites van €550,- tot €60.000,-Meer informatie over de kosten.

Wat krijg ik precies voor een basiswebsite?

Wij maken uw professionele website geheel naar wens. Uw website bevat: Een eigen domeinnaam, 5 pagina’s, dagelijkse back-up, contactpagina met routekaartje, een eigen e-mailadres, uitstekende support, eenvoudig beheersysteem en gebruikershandleiding, ontwerp in eigen huisstijl en toegang tot de bezoekersstatistieken.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja! Door ons zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem kunt u heel eenvoudig teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen. Bij de oplevering van uw website of webshop zullen wij u persoonlijk wegwijs maken binnen het beheersysteem. Mocht u later toch nog ergens tegenaan lopen, dan kunt u altijd contact met ons op opnemen, wij helpen u graag verder!

Bouwen jullie ook webshops?

Ja, naast websites en webapplicaties zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops

Hoe kan ik zien hoeveel bezoekers mijn website heeft?

Wij koppelen uw website of webshop aan Google Analytics. Dit is een dienst van Google waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht.

Kunnen jullie voor mij een domeinnaam registeren?

Absoluut! Wij zullen allereerst controleren of uw gewenste domeinnaam nog vrij is en zullen hem vervolgens in overleg voor u vastleggen. Het geregistreerde domein zal voor 1 jaar worden vastgelegd en zal jaarlijks verlengd dienen te worden.

Ik woon niet in Zwolle, kunnen jullie toch een website voor mij maken?

Absoluut! Wij maken websites door heel Nederland. Door de technologie van tegenwoordig is het mogelijk geworden om uitstekend contact te leggen op afstand. Zo kunt u met ons skypen, bellen en mailen. Maar ook wanneer u er zelf niet uitkomt staan wij voor u klaar. Door middel van Team Viewer kunnen wij u eenvoudig adviseren op afstand.

Ik ben niet tevreden met mijn huidige website, kunnen jullie er één voor mij maken?

Absoluut! Wanneer uw huidige website niet meer voldoet aan uw wensen, dan kunnen wij voor u een ontwerp maken. Bent u helemaal tevreden? Dan zullen wij overgaan tot de daadwerkelijke realisatie van uw nieuwe website.

Een vraag? Neem contact met ons op!