Veelgestelde vragen

Op deze pagina krijg je een passend antwoord op al jouw  vragen met betrekking tot het laten maken van een website. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat gerust even van je horen en neem gerust even contact met ons op. Dan zie je jouw vraag binnenkort terug op deze pagina.

Absoluut! Wij zorgen er direct voor dat jouw nieuwe website en/of webshop uitstekend werkt op een smartphone en tablet. Door het toepassen van responsive design past de website zich automatisch aan het beeldschermformaat van een mobiel apparaat.

Er zijn twee manieren om goed gevonden te worden in Google namelijk, door SEA of SEO. Zo kun je met SEA direct betaald bovenaan in Google komen door gebruik te maken van het advertentienetwerkwerk van Google (Google ads). Telkens wanneer er iemand op jouw advertentie klikt betaal je een X bedrag aan Google. De hoogte van de klikprijs is voornamelijk afhankelijk van de algemene kwaliteitsscore, de hoogte van de concurrentie en het budget dat is ingesteld. 

Daarnaast kun je er ook  voor kiezen om gratis bovenaan in Google te komen. Dit gebeurt door middel van zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd). Deze optie is zeer geschikt wanneer je een lange termijn visie hebt en op den duur wilt blijven profiteren van een constante stroom aan gratis bezoekers. In de meeste gevallen zal er een onderwerp / zoekwoorden onderzoek gedaan worden om te bepalen welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt om jouw product of dienst te vinden in Google.

De kosten voor het laten maken van een website zijn sterk afhankelijk van jouw specifieke wensen. Wil je bijvoorbeeld een 100% uniek ontwerp, inclusief huisstijl en complexe functionaliteiten of ga je voor een simpele website die dient als visitekaartje voor jouw eigen bedrijf? Wil je daarnaast ook een logo laten maken of moeten er teksten geschreven worden? Deze specifieke wensen bepalen voornamelijk de kosten voor jouw nieuwe website.  Bij ons kun je in ieder geval een ‘professionele starterswebsite’ laten maken voor slechts € 549,-. Klik hier om onze overige websitepakketten te bekijken.

Een kind kan de was doen! Door ons zeer gebruiksvriendelijke beheersysteem kun je heel eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen(zonder enige technische kennis). Vanzelfsprekend zullen wij jou vroegtijdig begeleiden en wegwijs maken binnen het beheersysteem. Loop je tussentijds toch nog ergens tegenaan? Geen probleem! Bel, mail of kom langs, dan helpen wij je direct weer op weg. Wel zo prettig!

Iedere website wordt bij ons gekoppeld aan het bezoekersstatistieken programma van Google (Analytics). Om te kunnen zien hoeveel mensen jouw website dagelijks bezoeken ontvang je van ons een unieke link waarmee je kunt inloggen. Eenmaal ingelogd kun je bijvoorbeeld zien welke pagina’s er goed bezocht worden, welk apparaat een bezoeker gebruikt en waar bezoekers afhaken binnen jouw website. Door middel van deze data krijg je natuurlijk een goed beeld hoe bezoekers op jouw website terechtkomen, maar ook wat je eventueel kunt verbeteren om de gewenste doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan een offerte aanvraag of bestelling binnen een webshop. Wij vertellen je er graag meer over.

Absoluut! Het kan natuurlijk zijn dat je in het verleden bij een andere partij een website hebt laten maken die vandaag de dag niet meer voldoet aan jouw wensen. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat jouw website niet meer goed functioneert, simpelweg omdat de techniek achter de website is veroudert. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw huidige website weer helemaal voldoet aan de laatste richtlijnen. Zo kunnen wij je huidige website updaten(indien mogelijk) of een hele nieuwe website voor je maken waarmee je weer jaren vooruit kunt. 

Dat is zeker mogelijk! Allereerst zullen wij controleren of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vervolgens zullen wij hem in overleg voor je vastleggen. Het geregistreerde domein zal voor 1 jaar worden vastgelegd en zal jaarlijks verlengd dienen te worden. 

Een professionele, maar simpele website kost bij ons € 549,-. Voor dit bedrag krijg je; 7 pagina’s met 4 professionele foto’s, persoonlijk advies en begeleiding, kleurgebruik in eigen huisstijl, aanmelding in Google, een snelle website en een gratis SSL-certificaat. Zeer geschikt als visitekaartje voor jouw bedrijf.

In de meeste gevallen zal jouw nieuwe website binnen enkele dagen worden opgepikt door Google. Echter om dit voor elkaar te krijgen moeten we Google wel een handje helpen. Het is namelijk niet voldoende om alleen een website online te zetten en af te wachten tot Google een keertje langskomt. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk geïndexeerd en gevonden kan worden door potentiële klanten, is het van belang dat wij Google een seintje geven. Door een XML-Sitemap (een bestandje met daarin al jouw pagina’s) te verzenden naar Google, zul je merken dat jouw website snel opgepikt en getoond zal worden in de zoekresultaten. Lees ook het artikel; zo versnel je de indexactie van jouw website.

Hoe snel jouw nieuwe website online staat is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is bijvoorbeeld de website pakketkeuze van belang. Als je het starterpakket kiest is de levertijd 1 tot 2 weken. Bij het gevorderde pakket is de levertijd 2 tot 4 weken. Bij het expertpakket is de levertijd 3 tot 6 weken. 

Daarnaast speel je zelf ook een belangrijke rol in de snelheid waarmee jouw website live gezet kan worden. Hoe snel lever je bijvoorbeeld de voor ons van belang zijnde content aan. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen of video’s. Ook kan het zijn dat jouw huidige domeinnaam nog is ondergebracht bij een andere partij en dat deze nog naar ons overgezet dient te worden. Hier kunnen wij jou vanzelfsprekend bij helpen, maar ook hier kan wat tijd overheen gaan.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf je eigen website te maken, maar in de meeste gevallen is het verstandiger om dit door een professioneel webdesign bureau te laten doen. Zo komt het regelmatig voor dat klanten zelf aan de slag zijn gegaan en er vervolgens achter komen dat het toch wat ingewikkelder is dan in eerste instantie was gedacht. Zelf een website bouwen is in de meeste gevallen goedkoper, maar het kan je ook erg veel tijd, geld en energie kosten. Denk hier dus goed over na.

Geen zorgen! Wij helpen je direct weer op weg. Alhoewel onze websites beschikken over een zeer eenvoudig te gebruiken beheersysteem, kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat je ergens niet helemaal uitkomt. Om jou direct weer op weg te helpen kun je ons altijd bellen, mailen of langskomen op kantoor (graag wel even een seintje zodat, wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren). Wel zo prettig!

Absoluut! Hoewel wij zijn gevestigd in Zwolle kiezen toch veel ondernemers uit heel Nederland (en zelfs België) ervoor om hun website door ons te laten maken. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook gewoon naar jou toekomen op locatie, geen enkel probleem! 

Liever helemaal niet in het echt bij elkaar komen? Ook dit is voor ons geen probleem. Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om even een Skype, Teams of Zoom vergadering in te plannen. Maar ook wanneer je er even niet uitkomt kunnen wij jou op afstand helpen. Zo kijken wij graag even met je mee door middel van teamviewer.

Naast websites ontwikkelen wij ook professionele webshops. Dit kan bij ons al voor € 997,-. Hiervoor krijg je alle basisfunctionaliteiten die benodigd zijn om direct te beginnen met de online verkoop. Onbeperkt aantal producten en bestellingen. Klik hier voor onze webshop pakketten!