Hosting en Support

Professionele webhosting en ondersteuning

Als je ervoor kiest om een website of webshop te laten bouwen door een professioneel bureau, dan mag je ook verwachten dat de hosting en support op een professionele manier is geregeld. Wij garanderen een uptime van 99,9%. Dit wil zeggen dat jouw website vrijwel altijd online is (zonder onderbrekingen). Daarnaast zorgen we voor back-ups, snelle laadtijden en passende ondersteuning bij vragen. Wel zo prettig!

Hostingpakket

  • Onbeperkt dataverkeer
  • 1 GB opslag
  • 99.9% uptime
  • Gratis SSL-certificaat
  • Snelle laadtijden

Supportpakket

  • Dagelijkse back-up
  • Persoonlijk contact
  • Bel, mail of kom langs
  • Beveiligingsupdates
  • Deskundig advies
Olaf owl guitars
Olaf owl guitars
Lees verder
Website laten maken Zwolle was voor mij een hele goede ervaring. Het intakegesprek verliep zeer prettig en was goed voorbereid. Tijdens het proces van mijn webshop bouwen kreeg ik duidelijk feedback op mijn vragen. Zeer knap gedaan, een aanrader voor wie een webshop wil laten bouwen.
Martijn Loedeman
Martijn Loedeman
Lees verder
Goed en deskundig advies. Nu net een week live met mijn webshop. Reacties en resultaten zijn zeer positief. Een absolute aanrader.
HT Ligtenberg
HT Ligtenberg
Lees verder
Bij WLMZ hebben ze oog voor de wens enerzijds, eerlijk advies anderzijds. Ze zijn niet bang geweest 'tegen de wens in' te adviseren. Daarmee hebben ze mij het vertrouwen gegeven hun vak te verstaan en te weten wat ze doen. ik heb de kosten voor mijn webshop inmiddels ruimschoots terugverdiend.
Mees Bartels
Mees Bartels
Lees verder
Duidelijke communicatie, ze denken goed met je mee en komen met eigen ideeën. zeer tevreden!
Roy stegeman
Roy stegeman
Lees verder
Berry doet voor mij de SEO en andere dingen waar ik zelf niet uitkom. Wij werken nu 1 jaar samen, de omzet is meer dan verdubbeld. Vragen worden snel beantwoordt. Als er iets is waar ik niet uitkomt wordt dit de zelfde dag nog geregeld. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Bjorn De Vries
Bjorn De Vries
Lees verder
Website Zwolle staat bij ons bekend om haar grote mate van professionaliteit en uitstekende dienstverlening. Servicegericht en klantvriendelijk. Door de korte communicatielijnen is website Zwolle in staat om snel met haar klanten te schakelen.

Veelgestelde vragen

Webhosting is simpelweg het proces waarbij jouw websitebestanden worden opgeslagen op een server die permanent verbonden is met het internet. Deze servers zijn krachtige computers die speciaal zijn ontworpen om websites toegankelijk te maken voor bezoekers over de hele wereld. Wanneer iemand jouw website bezoekt, worden de bestanden vanaf deze server naar hun browser gestuurd, waardoor zij jouw site kunnen bekijken en ermee kunnen interacteren. Zonder webhosting zou jouw website of webshop simpelweg niet kunnen bestaan op het internet.

Ja, dat is zeker mogelijk. In de meeste gevallen starten we met een instappakket, op basis van de gewenste groei kan deze dan in overleg opgeschaald worden. In 95% van de klant websites volstaat gewoon het instappakket.

Ja, wij kunnen jouw bestaande domeinnaam koppelen aan ons hostingpakket. Om dit te kunnen realiseren, zullen wij je vragen naar een zogeheten verhuistoken. Deze is op te vragen bij je huidige partij (registrar). Door middel van deze unieke code kunnen wij de domeinnaam bij ons onderbrengen en vervolgens koppelen aan onze servers.

Absoluut! Wij kunnen één of meerdere zakelijke e-mailadressen voor je aanmaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan info@jouwdomeinnaam.nl of facturen@jouwdomeinnaam.nl.

Op basis van jouw specifieke wensen kunnen wij een goede inschatting maken van welk hostingpakket voor jou het meest geschikt zal zijn. Op deze manier ben je verzekerd van een snelle website zonder te veel te betalen. De kosten voor een relatief kleine website zullen vanzelfsprekend lager zijn dan die voor een uitgebreide website of webshop. Deze informatie, inclusief het pakket en de bijbehorende kosten worden duidelijk besproken en vermeld in de offerte.

In de meeste gevallen werken we met een vast tarief voor de ondersteuning die je mag verwachten van een professioneel bureau. Soms kan het echter nodig zijn om op basis van jouw specifieke wensen of de complexiteit van je webshop een ander tarief te hanteren voor ondersteuning en onderhoud. Alle details, inclusief het pakket en de bijbehorende kosten, worden helder besproken en vermeld in de offerte.

Wanneer je jouw nieuwe website door ons laat bouwen, dan is een SSL-certificaat standaard gratis inbegrepen. Zo ben je verzekerd van een beveiligde website en bied je een veilige omgeving voor je bezoekers. Op deze manier dragen wij bij aan een veiliger internet.

Wij hebben ervoor gekozen om onze websites in WordPress te bouwen, en dat is natuurlijk niet zonder reden. WordPress is namelijk het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Daarnaast voegen wij zelf een extra laag toe aan jouw website, waardoor je deze gemakkelijk zelf kunt aanpassen en beheren. Wel zo prettig!

Ja, wij hebben zeer duidelijk beschreven handleidingen beschikbaar. Echter zijn deze in de meeste gevallen niet eens nodig, omdat ons systeem eigenlijk voor zich spreekt. Kom je ergens toch niet helemaal uit? Geen probleem! Gebruik onze handleiding, bel, mail of kom op afspraak langs bij ons op kantoor. 

Offerte aanvragen

De hosting en support voor jouw nieuwe of bestaande website of website op een professionele manier laten verzorgen? Wacht niet langer en vraag direct een persoonlijke offerte aan. Na het verzenden van de offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

Liever even bellen? Bel gerust: 038 820 0066

pijl-rood