Zoekmachine optimalisatie Zwolle

Heeft u een website die niet gevonden wordt in Google? Dan kan het maar zozoekmachine optimalisatie zwolle zijn dat er slechts een aantal kleine aanpassingen nodig zijn.

Als mensen het hebben over beter gevonden worden in Google, en dan met name over zoekmachine optimalisatie, dan heeft u vast wel eens te horen gekregen dat u alleen wat zoekwoorden hoeft te plaatsen om bovenaan in Google te komen.

Dit is deels waar, maar bij zoekmachine optimalisatie spelen er meer dan 200 factoren mee die invloed hebben op uw positie in Google. Het plaatsen van relevante zoekwoorden is slechts één belangrijke factor waar rekening mee gehouden dient te worden.

Naast het plaatsen van relevante zoekwoorden op uw website, is het ook belangrijk dat uw teksten waardevol zijn en perfect aansluiten op de zoektermen die mensen intypen in Google.

Pas op voor penalty’s

Veel zoekmachine optimalisatie bedrijven garanderen u een toppositie in Google en dat soms in slechts 2 weken tijd. Over het algemeen zijn dit bedrijven die black hat seo technieken gebruiken en het risico lopen op een Google penalty.

Een penalty zorgt er voor dat uw website wegzakt uit de zoekresultaten en ergens terecht komt op pagina 50. U kunt zich wellicht voorstellen dat wanneer uw website op de 50ste pagina staat, er geen bezoekers meer zullen komen.

Met deze “Illegale technieken” loop je dus een groot risico en kan dus erg schadelijk zijn voor uw bedrijf. Wij maken absoluut geen gebruik van deze technieken en houden ons aan de richtlijnen van Google om uw website te laten stijgen i.p.v. te dalen.

Zoekmachine optimalisatie bureau uit Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij met aantoonbare resultaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw website vindbaar maken op zoektermen die voor u belangrijk zijn. Om een goed beeld te krijgen welke zoekwoorden voor u van belang zijn, zullen wij eerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitvoeren.

Nadat het zoekwoorden onderzoek is uitgevoerd, zullen wij een concurrentieanalyse uitvoeren. Op deze manier kunnen wij perfect inschatten hoelang wij denken nodig te hebben en hoe hoog de concurrentiestrijd zal zijn om goed te scoren op deze zoekwoorden.

Daarnaast zullen wij kijken of uw huidige website voldoet aan de 200 richtlijnen van Google. Vaak zijn het kleine aanpassingen die voor een groot verschil kunnen zorgen. Maar ook wanneer er grotere aanpassingen nodig zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekmachine optimalisatie diensten

  • Zoekwoorden onderzoek – U geeft aan ons door op welke zoekwoorden u graag gevonden wilt worden. Aan de hand van deze zoekwoorden zullen wij een onderzoek uitvoeren om te kijken hoe vaak hier maandelijks op wordt gezocht en/of deze zoekwoorden wel effectief genoeg zijn om op te focussen.
  • On-page optimalisatie –  Wij zullen uw website van top tot teen onder de loep nemen en een uitgebreide rapportage opstellen met daarin de seo-verbeterpunten van uw website. U krijgt een perfect beeld van waar de SEO-knelpunten van uw website liggen die de oorzaak zijn van uw huidige positie.
  • Of-page optimalisatie – Het is belangrijk dat mensen over uw website praten en dat uw website “populair” is op het internet. Wanneer relevante websites uw website aanbevelen door middel van een linkje, dan zal Google dit waarderen en u belonen met een betere positie in Google.
  • Maandelijks SEO-advies – Beschikt u over voldoende technische kennis? Of lijkt het u gewoon leuk om zelf de vindbaarheid van uw website te verbeteren? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Wij zullen voor u een plan van aanpak opstellen, waarmee u maandelijks zelf de vindbaarheid kunt vergroten.

Benieuwd of uw website voldoet aan de richtlijnen van Google en welke aanpassingen er nodig zijn om goed gevonden te gaan worden? Vraag dan hier de gratis SEO scan aan.