Concurrentieanalyse voor websites en webshops

Een concurrentieanalyse uit laten voeren laten om er achter te komen wat mijn concurrenten goed of fout doen op het internet.

Hoe zou jij het vinden om er achter te komen wat uw concurrenten zoal hebben gedaan om die goede posities binnen Google te bemachtigen? Geweldig toch? Door middel van onze concurrentieanalyse software krijgt u een duidelijk overzicht van wat u zoal beter kunt doen dan de concurrentie.

Resultaten concurrentieanalyse:

Hoe goed kan mijn website worden geïndexeerd door Google? Een schone code is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Als u een schone code heeft dan is het voor Google makkelijker om de content te crawlen. Zo weet u zeker dat de inhoud ook daadwerkelijk geïndexeerd zal worden.

Hoe zoekmachine vriendelijk is mijn website ten opzichte van mijn concurrenten? Door te optimaliseren volgens de richtlijnen van Google, zult u snel betere resultaten behalen dan de concurrentie. Uit onze concurrentieanalyse rollen resultaten die u direct kunt verbeteren om beter te scoren in de zoekmachines.

Hoe goed is het design van uw concurrenten? Wij zorgen er altijd voor dat het design geheel SEO vriendelijk wordt gebouwd. Het gebruik van frames en inline styles is dan ook niet echt goed voor de online vindbaarheid.

Hoe goed is mijn content geoptimaliseerd? Met content worden artikelen, afbeeldingen, audio en video bedoeld. Denk bijvoorbeeld aan de teksten, zijn deze wel SEO vriendelijk opgebouwd? Zijn uw afbeeldingen wel geoptimaliseerd om ook gevonden te worden in de Google afbeeldingen?. Door middel van onze concurrentie analyse krijgt u inzicht in de content van uw concurrenten en krijgt u een duidelijke uitleg hoe u dit beter zou kunnen doen.

Hoe populaire ben ik op social media? Het wordt steeds belangrijker dat u ook actief bent op de bekende social media platformen. Er wordt wel eens gezegd dat likes de nieuwe backlinks zijn. Natuurlijk heeft het waarde als de Url regelmatig voorbij komt op Facebook, Twitter en Google plus.

Het geeft niet alleen waarde, maar het is ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid. Publiceer daarom regelmatig een nieuw bericht op social media om uw volgers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf of organisatie.

Bent u benieuwd geworden naar wat uw concurrenten zoal beter doen? Neem dan direct contact met ons op voor een uitgebreide concurrentieanalyse.