Nieuwe website laten maken?

Wij maken professionele WordPress websites die je heel eenvoudig zelf kunt aanpassen en beheren. 

Net als 573 tevreden ondernemers ook een website laten maken? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan…

Ontdek zelf de mogelijkheden en vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Professionele websites

Heb je een bestaande website, maar is deze niet meer van deze tijd? Dient jouw huidige website gemoderniseerd te worden omdat deze simpelweg niet meer goed werkt? Kies voor één van onze professionele websitepakketten.

Maatwerk websites

Is een standaard website niet voldoende voor jouw complexe ideeën of concepten? Heb je net wat extra functionaliteiten nodig of kun je wel wat extra hulp gebruiken? Kies voor onze maatwerk websites!

Google

Een nieuwe website laten maken? Dan wil je natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar, iedereen wil toch bovenaan in Google staan? Dat klopt, maar niet iedereen kent het echte geheim van Google.

Hoe gaat traject van A tot Z in zijn werk?

Onderstaand wordt stapsgewijs uitgelegd hoe het traject van concept tot realisatie in zijn werk gaat.

Fase 1: Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om te weten wie onze klanten zijn en wat hun online doelstellingen zijn. Daarnaast is het voor jou natuurlijk ook prettig om te weten wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij geven dan ook de voorkeur aan persoonlijk contact. Wel zo prettig voor beide partijen!

Fase 1 - Kennismaking
Fase 2 - Inventarisatie wensen
Fase 2: Inventarisatie wensen Om er zeker van te zijn dat jij na oplevering voor de volle 100% tevreden zult zijn, Is het, zo specifiek mogelijk, in kaart brengen van jouw wensen voor ons erg belangrijk. Op basis van jouw wensen kunnen wij namelijk een goede inschatting maken qua benodigde uren. Op deze manier betaal je alleen voor hetgeen dat voor jou van belang is. Geen onnodige extra kosten.

Fase 3: Uitwerking & ontvangst voorstel

Wanneer al jouw wensen tot in detail zijn besproken, zullen wij deze netjes verwerken in een passend voorstel. Deze kun je dan rustig op je gemak nog eens doorlezen en bij akkoord ondertekenen en retourneren. Na akkoord gaan wij direct voor je aan de slag.

Fase 3 - Uitwerking en ontvangst voorstel
Fase 4 - Realisatie website op beheeromgeving

Fase 4: Realisatie website op testomgeving

Jouw nieuwe website zal gebouwd worden op een speciale omgeving die alvorens livegang alleen toegankelijk is voor jou. Hier kun je eventueel zelf de laatste wijzigingen doorvoeren. Daarnaast dient deze testomgeving als laatste check voordat de website daadwerkelijk live wordt gezet.

 

Fase 5: Livegang website De laatste fase is de leukste fase! Jouw nieuwe website is helemaal ingericht en klaar om live te gaan. Wanneer jij aangeeft helemaal tevreden te zijn en de website voor het grote publiek zichtbaar mag worden, dan gaan wij de website live zetten. Om jouw nieuwe website direct een boost te geven melden wij deze ook direct aan bij Google!
Fase 5 - Livegang nieuwe website

Full-service internetbureau met jarenlange ervaring

Wij gaan verder dan alleen het bouwen van professionele websites voor het MKB, zzp-ers en ondernemers. Indien gewenst kunnen wij jou volledig ontzien, en al het werk voor je uit handen nemen. Van conceptontwikkeling tot online marketing en van maatwerk applicaties tot het laten schrijven van kwalitatieve SEO-teksten.

Onze klanten aan het woord

Ramon Freriks
Ramon Freriks
Lees verder
Super tevreden over de service en het eindresultaat van onze website. Het team dacht continu kritisch met ons mee over de beste invulling voor de nieuwe website van EVA Explainer Video Agency. Het proces was fijn en eerste versie stond er al binnen enkele weken. Top en een aanrader!
Lian van Doorn
Lian van Doorn
Lees verder
'Website laten maken Zwolle' doet zijn naam eer aan. Wat mij betreft zouden de woorden 'goed' en 'professioneel' nog in de naam mogen worden verwerkt. De website is helemaal naar mijn wens en het beheren van de website is - zelfs voor een leek als mij - eenvoudig. Iedereen die van plan is een website te laten maken, zou ik dit bedrijf aanraden.
Olaf owl guitars
Olaf owl guitars
Lees verder
Website laten maken Zwolle was voor mij een hele goede ervaring. Het intakegesprek verliep zeer prettig en was goed voorbereid. Tijdens het proces van mijn webshop bouwen kreeg ik duidelijk feedback op mijn vragen. Zeer knap gedaan, een aanrader voor wie een webshop wil laten bouwen.
Hetty
Hetty
Lees verder
Persoonlijke benadering, ze zijn erg behulpzaam, meedenkend er wordt snel en super vriendelijk gereageerd op mails. Ze hebben super goed naar mijn wensen geluisterd, en hebben voor mij een prachtige website gemaakt, waar ik erg trots op ben.
Dina Heijs
Dina Heijs
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Prettige en goede samenwerking, zowel bij de opzet als wel de verdere ontwikkeling van de website. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen nuttig advies.
HT Ligtenberg
HT Ligtenberg
Lees verder
Bij WLMZ hebben ze oog voor de wens enerzijds, eerlijk advies anderzijds. Ze zijn niet bang geweest 'tegen de wens in' te adviseren. Daarmee hebben ze mij het vertrouwen gegeven hun vak te verstaan en te weten wat ze doen. ik heb de kosten voor mijn website inmiddels ruimschoots terugverdiend.
Jasper van Stiphout
Jasper van Stiphout
Lees verder
Ik ben heel blij met mijn site. De communicatie verliep erg goed, ook werden aanpassingen makkelijk en snel gedaan. Ik zou dit bedrijf erg aanraden.
Aafke de Vries
Aafke de Vries
Lees verder
Mijn website is erg mooi geworden en als ik om een aanpassing vraag is dit snel gerealiseerd. De service is snel, vriendelijk en goed. Het systeem waar ze mee werken is gebruiksvriendelijk waardoor ik makkelijk zelf iets op de website kan zetten of een tekst aan kan passen.
Jan Hazeleger
Jan Hazeleger
Lees verder
Goede site naar mijn wensen laten maken. site werkt perfect en kan hem zelf ook aanpassen. De service van dit bedrijf is uitstekend. Als er wat aangepast moet worden wordt er snel gereageerd en de aanpassingen worden ook goed en snel uitgevoerd.
Frank de Fenix
Frank de Fenix
Lees verder
De oude website dateerde van 2011 en paste zich niet goed aan de huidige mobile devices aan. Met hen zijn we tot een nieuw ontwerp gekomen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking met Website Laten Maken Zwolle
Milou Aten
Milou Aten
Lees verder
Een heel kundig, professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Ik wilde een nieuwe, gebruiksvriendelijke website en kwam in contact met Website laten maken Zwolle. Er werd aandacht besteed om mijn bedrijf en mijn wensen goed te leren kennen. Het ontwikkelen en afronden verliep ook erg snel!
Wim Uiterdijk
Wim Uiterdijk
Lees verder
Een professioneel bedrijf met hoog gekwalificeerde software ontwikkelaars. Vooraf wordt een ontwerp goed gesproken en vastgelegd in een offerte. Met deze werkwijze is Websitelatenmakenzwolle.nl voorspelbaar in het resultaat dat is afgesproken.
Mees Bartels
Mees Bartels
Lees verder
Duidelijke communicatie, ze denken goed met je mee en komen met eigen ideeën. zeer tevreden!
Marcel van Spil
Marcel van Spil
Lees verder
Zeer tevreden over het afgeleverde werk van dit bedrijf! De lay-out van de website vinden wij perfect ontworpen; helemaal naar onze wens en functioneel werkt ook alles prima.Helemaal top is de expertise en kennis van SEO voor Google die zij hebben. Boven verwachting stegen wij veel sneller in Google dan wij hadden durven dromen.
Martijn Loedeman
Martijn Loedeman
Lees verder
Goed en deskundig advies. Nu net een week live met mijn webshop. Reacties en resultaten zijn zeer positief. Een absolute aanrader.
Roy stegeman
Roy stegeman
Lees verder
Berry doet voor mij de SEO en andere dingen waar ik zelf niet uitkom. Wij werken nu 1 jaar samen, de omzet is meer dan verdubbeld. Vragen worden snel beantwoordt. Als er iets is waar ik niet uitkomt wordt dit de zelfde dag nog geregeld. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Anne-Loes van Kraaij
Anne-Loes van Kraaij
Lees verder
Een goed team! Mijn site was vlot gemaakt. De medewerkers zijn hulpvaardig en professioneel in het adviseren en altijd bereid te ondersteunen. Ook het functioneren en vindbaarheid op google wordt snel en professioneel geregeld.
Bjorn De Vries
Bjorn De Vries
Lees verder
Website Zwolle staat bij ons bekend om haar grote mate van professionaliteit en uitstekende dienstverlening. Servicegericht en klantvriendelijk. Door de korte communicatielijnen is website Zwolle in staat om snel met haar klanten te schakelen.

Website voorbeelden (meest recente projecten)

Wil jij ook een professionele website laten maken?
Bekijk hieronder onze meest recente projecten!

Waarom moet ik mijn nieuwe website door jullie laten maken?

Je moet natuurlijk helemaal niks! Echter wanneer je naast het laten maken van een professionele website ook gebruikt wilt maken van onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van webdesign en online marketing, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen standaard websites die zijn gemaakt door de spreekwoordelijke buurjongen op zijn zolderkamer. Nee, bij een nieuwe professionele website hoort ook professionele dienstverlening en ondersteuning. 

Zo zorgen wij er bijvoorbeeld standaard voor dat jouw nieuwe website beschikt over een beveiligde verbinding (https), dat hij goed werkt op een smartphone en tablet en dat jouw nieuwe website (zonder enige technische kennis) eenvoudig door jou zelf te beheren is. Daarnaast bouwen wij websites op een manier dat deze altijd mee kan groeien met jouw bedrijf of organisatie. Als startende ondernemer heb je wellicht nog niet zoveel functionaliteiten nodig. Echter kan dit natuurlijk snel veranderen wanneer jouw offline onderneming zich ook gaat richtten op de online markt. Onze professionele websites zijn altijd uit te breiden, passend bij de fases van jouw eigen onderneming.

Veelgestelde vragen

Jouw nieuwe website kan binnen 2 weken online staan. Vanzelfsprekend is dat natuurlijk wel afhankelijk van de complexiteit en eventuele specifieke wensen. Daarnaast speelt de aanlevering van content (teksten, afbeeldingen en video’s) van jouw kant ook een belangrijke rol in de tijdsduur.

Absoluut! Ruim 40% van alle websites zijn gebouwd met het content management systeem WordPress. Daarnaast ligt het marktaandeel zelfs boven de 60%. Naast het gebruiksvriendelijke karakter van WordPress is het ook nog eens zeer geschikt om goed gevonden te worden in de zoekmachines. In de basis zorgen wij er direct voor dat jouw website qua techniek geoptimaliseerd is voor optimale vindbaarheid door gebruik te maken van het WordPress CMS.

Nee, bestaande websites aanpassen doen wij helaas niet. Waarschijnlijk is de huidige techniek achter jouw bestaande website zo gedateerd, dat het geen zin heeft om hem aan te passen. Zeker met het oog op de toekomst doe je er dus verstandig aan om een geheel nieuwe website door ons te laten bouwen. Op deze manier kunnen wij jou garanderen dat deze voor nu, en in de toekomst naar wens zal blijven functioneren. Daarnaast ben je met een nieuwe website ook weer helemaal up-to-date en kun je direct profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Zelf een website maken, dat is toch niet zo moeilijk? Een aanname die door vele wordt gedaan om vervolgens tot de conclusie te komen dat het toch niet zo eenvoudig was als in eerste instantie werd gedacht. Wij horen dan ook vaak het verhaal dat ondernemers zelf aan een website zijn begonnen, een heel eind komen, maar op het laatste moment toch tegen onoplosbare problemen aanlopen. Waarschijnlijk heeft dat hen veel tijd en energie gekost, iets wat niet had gehoeven als ze direct had gekozen voor een professionele partij met jarenlange ervaring. Wij zijn zo’n partij en weten als geen ander dat het maken van websites toch wel de nodige kennis en ervaring behoeft. Wij kunnen jouw zelfgemaakte website dus niet verder afmaken, maar kunnen hier natuurlijk wel op doorborduren. Naast dat wij een hele nieuwe website voor je maken, zit er toch nog iets van jezelf in.

Ja, dat is mogelijk! Sterker nog, wij zorgen er standaard voor dat jouw nieuwe website ook direct goed werkt op een smartphone en tablet. Jouw website zal dan ook responsive worden opgebouwd. Dit wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan het formaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt. Op deze manier weet je zeker dat je geen potentiële klanten misloopt. Wel zo prettig!

Absoluut! Zonder technische kennis kun jij jouw eigen website eenvoudig zelf aanpassen en beheren. Ons beheersysteem is zo ingericht dat je direct kunt aanpassen wat je ziet. Op deze manier is het aanpassen van een stuk tekst of afbeelding een fluitje van een cent. Mocht je er om wat voor reden toch niet helemaal uitkomen, dan staan wij altijd voor je klaar om je direct verder te helpen.

Nadat wij jouw nieuwe website online hebben gezet, zullen wij deze ook direct aanmelden bij Google. Afhankelijk van hoe snel Google de aanmelding verwerkt, zal jouw website doorgaans binnen 1 a 2 weken zichtbaar zijn wanneer je zoekt op je eigen bedrijfsnaam. Wil je daarnaast nog beter gevonden worden in Google op zoektermen die voor jouw bedrijf of organisatie relevant zijn, dan kun je ook kiezen voor ons SEO of SEA abonnement.

Website offerte aanvragen

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend een passende website offerte aan. Na het verzenden van de offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag. Je ontvangt van ons een passende offerte in je inbox.

Liever even bellen? Bel gerust: 038 820 0066

pijl-rood