Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons: 038 820 00 66

Website laten maken Assen

Een website laten maken in Assen? website laten maken assen
Wij ontwikkelen professionele websites voor ondernemers die goed gevonden willen  worden in Google.

Met een team van professionele webdesigners en zoekmachine optimalisatie specialisten werken wij dagelijks aan de mooiste projecten.

Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring en komen graag in contact met echte ondernemers die het internet willen inzetten om zijn of haar business naar het volgende level te tillen.

Maar ook wanneer u bent gevestigd in Hoogeveen, Zuidlaren, Emmen, Eelde of Roden bent u bij ons aan het juiste adres voor een professionele website die online gevonden word.

Goed gevonden worden in Assen

Onze SEO-specialisten kunnen uw website goed vindbaar maken. Wij houden ons aan de richtlijnen van Google en maken geen gebruik van technieken die effectief zijn voor de korte termijn. Zo hanteren wij een langetermijnstrategie die ervoor zorgt dat uw website hoog in Google komt, en blijft.

De weergave op een smartphone of tablet

Het mobiele dataverbruik is de afgelopen jaren flink toegenomen en de kans dat de meeste bezoekers uw website zullen bezoeken via een smartphone of tablet wordt steeds groter. Wij zullen uw nieuwe website voorzien van een responsive design. Dat wil zeggen dat uw website zich automatisch aanpast aan het formaat van scherm. Bekijk onderstaande video om te zien hoe een responsive design werkt.

Voorbeeld responsive design

Website laten bouwen Assen kosten

Wanneer u een website wilt laten maken in Assen, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten. Zo heeft u al een professionele website voor slechts €550,-. Daarvoor krijgt u een uniek ontwerp dat is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en zoekmachine vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast zullen wij uw website koppelen aan diverse modules, zoals de nieuwsmodule, projectmodule, portfoliomodule en zullen wij uw website koppelen aan Google analytics.

Website laten bouwen in Assen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand contactformulier in of bel 038 820 0060. Wij helpen u graag verder om het internet succesvol in te zetten.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en willen u vragen om hieronder aan te geven wanneer u het beste telefonisch bereikbaar bent.
Nuttig artikel? Deel het!

Vond je dit artikel nuttig? Dan zouden we het erg leuk vinden wanneer je dit zou willen delen op social media.