Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons: 038 820 00 66

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen zijn voor ons een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

femke beljon testimonial
“Website laten maken Zwolle heeft voor mij een nieuwe site gemaakt, nadat ik verhuisd was naar mijn nieuwe locatie moest mijn site ook worden ge-update, ik weet niet wat ik mooier vind mijn nieuwe locatie of de website!”

Femke Beljon

 

Ennovy Yvonne testimonial
“Ik ben al ruim 10  jaar lang een tevreden klant, ook met de nieuwe site hebben ze weer vakwerk opgeleverd, ooit begonnen met een kleine website en nu de trotse bezitter van een eenvoudig te beheren website en webshop!”

Yvonne

 

mkb office testimonial
“De samenwerking met website laten maken Zwolle voor onze MKB Office website was subliem. Wat wij op het internet zagen als een probleem, zien hun als een uitdaging en hadden hiervoor altijd een passende oplossing!

Dennis Riezebosch

 

beoordeling-tas-reclame
“Webdesign Zwolle staat bij ons bekend om haar grote mate van professionaliteit en uitstekende dienstverlening. Door de korte communicatielijnen is webdesign Zwolle in staat om snel met haar klanten te schakelen”.

Bjorn de Vries, TAS Stadionreclame

 

testimonial-besteljouwpvc
Ik kan iedereen Website laten maken Zwolle aanraden, Berry doet voor mij de SEO en andere dingen waar ik zelf niet uitkom. Wij werken nu 1 jaar samen, de omzet is meer dan verdubbeld. Vragen worden snel beantwoordt. Als er iets is waar ik niet uitkom wordt dit dezelfde dag nog geregeld. Website laten maken Zwolle is voor mij dan ook de Nummer 1 . Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Roy Stegeman

 

beoordeling-over-webdesign-zwolle
Tijdens het proces van het bouwen van onze website werden we goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en kregen we regelmatig een update in duidelijke begrijpelijke taal.

De lay-out van de website vinden wij perfect ontworpen; helemaal naar onze wens en functioneel werkt ook alles prima. Ook zijn wij zeer te spreken over de nazorg die Website laten maken Zwolle biedt. We kunnen altijd met alle website gerelateerde vragen bij hen terecht of als we wat nieuwe aanvullingen of aanpassingen voor onze website hebben wordt dit heel snel geregeld.

Helemaal top is de expertise en kennis van SEO voor Google die zij hebben. Boven verwachting stegen wij veel sneller in Google dan wij hadden durven dromen. Op verschillende zoektermen staan wij nu op pagina 1 in Google en met de belangrijkste zoekwoorden zelfs helemaal bovenaan op de tweede of derde positie, waarvan wij zelf dachten dat dit niet haalbaar zou zijn. Met dank aan Berry die het meeste gedaan heeft voor Google en ons goede tips en tricks heeft aangereikt om onze website teksten hiervoor te optimaliseren.
Wij willen alle medewerkers hier nogmaals bedanken voor de goede zorg!

Marcel van Spil, Evisa Application Services

 

Testimonial dendriet
Het contact was vanaf het begin hartelijk. Ik kreeg de ruimte te vertellen welk doel ik voor ogen had met een website en kreeg passende vragen om dat doel nog duidelijker te maken. Tijdens het maken van de website werd ik op de hoogte gehouden hoe dit proces in zijn werk ging en kreeg ik op alle vragen antwoord. Het resultaat is indrukwekkend (www.arnoprinsen.nl) en ik raad derhalve iedereen website laten maken Zwolle aan.

Arno Prinsen

 

beoordeling Season tree
Een goed team!
Mijn site was vlot gemaakt. De medewerkers zijn hulpvaardig en professioneel in het adviseren en altijd bereid te ondersteunen. Ook het functioneren en vindbaarheid op Google wordt snel en professioneel geregeld.

Anneloes van Kraaij

testimonial equi forma
Een heel kundig, professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Ik wilde een nieuwe, gebruiksvriendelijke website en kwam in contact met Expedient. Er werd aandacht besteed om mijn bedrijf en mijn wensen goed te leren kennen. Het ontwikkelen en afronden verliep ook erg snel!

Milou Aten