Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons: 038 820 00 66

Animatie video laten maken

“Geef jouw website een boost met een animatie video!”

Een animatie video laten maken bij Video2Go is kiezen voor inspirerende en overtuigende visuele content. Hoewel wij streven naar een professioneel  video, vinden wij het uitdragen van een doeltreffende boodschap nóg belangrijker. Onze ambitie is om uw verhaal binnen no-time te vertalen in een gedenkwaardige animatie video.

video-2-go-verbeelden-en-verbinden

 

Wat houd een animatie video precies in?

Animatie video wordt ook wel explanimation of explainer video genoemd. Lastige onderwerpen of boodschappen worden op deze wijze op een leuke en boeiende manier weergegeven. Door de dynamische markt is het ingewikkeld geworden voor kleine en middelgrote organisaties om enkel met tekst en afbeeldingen de potentiële klant te overtuigen.

Een animatie video laten maken draagt bij aan een langer websitebezoek met daarbij een hogere conversie van de klant. Het is de nieuwe standaard geworden om een boodschap effectief te communiceren en is buitendien niet meer weg te denken uit de marketingmix. De snelheid waarmee de populariteit van animatie video groeit is ongeëvenaard.

Een professionele animatie video laten maken

De online wereld vult zich met visuele content om informatie effectief over te brengen. En met resultaat, want visuele content heeft meer effect dan tekst. Met het unieke concept van Video2Go kan men selecteren uit diverse animatiestijlen zodat de video helemaal naar uw wens wordt geproduceerd.

Het proces

1) Vrijblijvend intakegesprek (storyboard)

2) Offerte

3) Script (voorbeelden inbegrepen)

4) Productie (let the magic begin!)

5) Revisies

6) Achteraf betalen!

De voordelen van een animatie video

Tekst en video zijn vaak niet krachtig genoeg om een boodschap overtuigend te communiceren. Hét grote voordeel van animatie video ten opzichte van echte beelden is dat de mogelijkheden met animatie oneindig zijn. Wij hoeven namelijk geen vliegtuig te huren om het in beeld te brengen!

Animatie video voorbeeld

                      

Infographic

infographic animatie video laten maken

Een animatie video laten maken?

Wilt u uw boodschap VERBEELDEN en daarmee klanten aan u VERBINDEN. Met “Animatie” van Video2Go bent u verzekerd van een op maat ontworpen en gemaakt visueel hoogstaand video voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij helpen u niet alleen aan het produceren van een animatie video, maar we geven daarnaast ook passend advies hoe je een boodschap het beste kan verkopen. “People don’t buy what you do, they buy why you do it” (Simon Sinek).

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Neem contact met ons op